Een ontmoetingsplek waar liefde en vrijheid samenkomen

Tijdloze liefde

Liefde kent geen leeftijd.




Ontdek de vrijheid om zonder oordeel


je hart te volgen.

De 35+ ontmoetingsplek voor het vinden van ware verbindingen, ongeacht leeftijdsverschil.

Zoek je een jongere of juist oudere man? Of een jongere of juist oudere vrouw? Wij bieden een ontmoetingsplek waar vrijheid in liefde is, ongeacht leeftijdsverschil.

Na registratie wordt een profiel beoordeeld op echtheid en oprechtheid. Zo proberen wij nep-profielen te voorkomen. Pas als je profiel is goedgekeurd kun je lid worden.

Wij willen graag dat onze leden open, eerlijk en respectvol zijn, volledig gevulde profielen zijn daar de basis voor. Onvolledig ingevulde profielen zijn daarom niet zichtbaar.

Een lidmaatschap kost €9,95 voor 30 dagen of €24,95 voor 90 dagen. Daarvoor mag je onbeperkt gebruikmaken van alle functionaliteiten van Tijdloze Liefde.

Je lidmaatschap loopt automatisch af. Jij bepaalt zelf of je het lidmaatschap verlengt.

Op deze berichtjes zijn we trots.


---


Dit berichtje kregen we in onze emailbox:


Ik was enigszins terughoudend om me aan te melden bij een van de vele datingsites. Totdat ik Tijdloze Liefde - wat een mooie titel alsmede onderwerp - onder ogen kreeg en mijn intuïtie mij ertoe bracht me daarbij aan te melden. Mijn compliment voor deze integere site die mijn hart al vrij snel een vreugdesprongetje liet maken. Veel succes gewenst met deze mooie site".


---


Hallo Anne, ik wil je laten weten dat ik een date heb met een tijdloze liefde vrouw. Heel veel zin in, ja is wel spannend en een beetje zenuwachtig, maar als we samen zijn is het vast heel leuk, we gaan echt uitzoeken of er een leuke relatie in zit, superleuk!!

Daarna zijn reactie toen ik vroeg hoe het was geweest.

Hoi leuk dat je het vraagt!! Het was superleuk en gezellig samen! Goed kennis kunnen maken en was echt leuk. Wat een lieve leuke vrouw is ze.. Snel zijn we weer lekker samen! Dankjewel, ja echt zo fijn en dat dankzij jou Anne!! Zie het helemaal zitten met haar en goedkomen!


---


Ik kwam hier een beetje toevallig terecht en ik vind het een mooi initiatief. Niet om nu dat enorme taboe te doorbreken van een vrouw met een jongere man, ik heb daar nooit zo'n last van gehad, en ook niet om te betogen dat leeftijd 'maar een getal is' en het er helemaal niet toe zou doen.


Al helemaal wil ik niet iets algemeens zeggen over oudere vrouwen, want er zijn net zoveel overeenkomsten als verschillen en ieder persoon is weer anders. Het gaat mij niet om de leeftijd zelf, maar juist erom dat dat niet het allerbelangrijkste is. Dat het namelijk gaat om een veel dieper gevoel van verbinding waardoor twee mensen van elkaar kunnen genieten op een vrije en ontspannen manier. Dat vind ik belangrijk en dat is wat ik hoop te vinden.


Tegelijkertijd kan, als die juiste verbinding tussen twee mensen ontstaat, een leeftijdsverschil ook weer bijdragen aan de spanning en het plezier. En niet alleen omdat het een 'verboden vrucht' is, ook de levenservaring en wijsheid van een vrouw vind ik aantrekkelijk. Haar te laten genieten en een rol in haar leven spelen, daar geniet ik weer van.


---


Ik ben blij met je initiatief aangezien ik me al heel lang aangetrokken voel tot vrouwen met meer levenservaring. Tof initiatief omdat dit vooral een serieus platform is, de alternatieven zijn vaak pervers.


---

Deze website maakt uitsluitend gebruik van functionele en analytische cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.